A accidentat mortal un pieton şi a dat bir cu fugiţii, revenind după două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locul unde a fost accidentat pietonul de soferul fugar
Locul unde a fost accidentat pietonul de soferul fugar

Conducătorul autoutilitarei spune că s-a speriat, a mers acasă dar a revenit fiind cuprins de remuşcări. În accidentul de la Olanu, petrecut sâmbătă seara, şoferul care l-a rănit pe biciclist, era chiar nepotul victimei.

Aseară, la Cernişoara a avut loc un accident rutier în urma căruia a fost accidentat mortal Victor B. (59 ani) din localitate, care se deplasa ca pieton pe partea dreaptă a drumului ce leagă localităţile Roeşti de Oteşani. „Conducătorul autoutilitarei marca Iveko. Ionuţ U. (22 ani), din Cernişoara, cel care a produs accidentul, a părăsit locul unde a avut loc evenimentul rutier, însă a revenit după aproape două ore", a spus agentul principal Loredana Sandu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. Potrivit poliţiştilor, şoferul a declarat că s-a speriat şi a merg acasă, dar când şi-a dat seama că îşi înrăutăţeşte situaţia, a revenit cuprins de remuşcări. Conducătorul auto nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ca o ironie a sorţii, în accidentul de sâmbătă seara din localitatea Olanu, cel care a trecut cu Opelul peste biciclistul aflat în carosabil, rănindu-l grav, era chiar nepotul victimei.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite