Violatorul din Ploieşti trebuie să le plătească despăgubiri de 200.000 de lei victimelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Costin Frumuzache, ploieşteanul care a violat o fetiţă de 10 ani şi a încercat să abuzeze de alte două copile, va trebui să le plătească despăgubiri morale victimelor sale

Magistraţii Tribunalului Prahova au decis, miercuri, că ploieşteanul care a violat o fată de 10 ani şi a încercat să violeze alte două minore trebuie să le plătească despăgubiri victimelor sale. Conform sentinţei civile, Frumuzache, deja condamnat penal la 16 ani de închisoare pentru faptele sale, va trebui să le achite celor trei familii despăgubiri totale în valoare de 200.000 de lei.

Astfel, fata de 10 ani abuzată sexual va trebui să primească 100.000 de lei, iar celelalte două copile vor primi câte 50.000 de lei. De asemenea, Frumuzache mai trebuie să achite 400 de lei, contravaloarea investigaţiilor medicale la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploieşti, acolo unde victima a fost tratată, şi alte 800 de lei cheltuieli judiciare.

Ploieşteanul a fost condamnat în acest an, tot de Tribunalul Prahova, la 16 ani de detenţie pentru viol şi violare de domiciliu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite