VIDEO Suporterii ploieşteni au sărbătorit în stradă calificarea în Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nebunie pe străzile din Ploieşti după calificarea în Europa League. FOTO captură video
Nebunie pe străzile din Ploieşti după calificarea în Europa League. FOTO captură video

După un meci nebun la propriu, marcat de eliminări şi incidente, între Petrolul şi Gaz Metan Mediaş, suporterii „lupilor“ au sărbătorit în stradă calificarea în Europa League, după 18 ani

Mii de suporteri au sărbătorit miercuri seară, după finalul meciului de pe „Ilie Oană“, locul trei din campionat, obţinut in extremis la capătul unui meci nebun, şi calificarea pentru Europa League, după 18 ani în care „lupii galbeni“ au lipsit din competiţie.

Cei mai frumoşi suporteri din ţară şi-au arătat bucuria pentru performanţa echipei în centrul Ploieştiului, îmbrăcaţi în culorile galben-albastru, agitând steaguri şi cântând repertoriul galeriei de „lupi“.

Pentru a le permite o manifestare pe măsura performanţei echipei, autorităţile au închis temporar centrul oraşului, care a fost ocupat de suporteri. Poate fi doar o repetiţie generală pentru fiesta de sâmbătă seară, când Petrolul atacă Cupa României, în confruntarea cu CFR Cluj, de pe Arena Naţională.

Meciul de miercuri seară, dintre Petrolul şi Gaz Metan Mediaş s-a încheiat 1-1, după 102 minute de joc, 6 eliminări de pe teren şi un incident provocat de Bornescu, care l-a muşcat pe un jucător al echipei adverse.

Pe aceeaşi temă

Locul trei pentru Petrolul după meciul nebun cu Mediaş: 6 eliminaţi şi scandal pe teren provocat de Bornescu

FOTO VIDEO Junglă la Ploieşti: Bornescu l-a muşcat pe Bawab. Gaz Metan a condus până în minutul 90+12 şi a încheiat meciul cu şapte jucători

FOTO După ce şi-a muşcat adversarul, goalkeeperul Bornescu a spart şi un geam la vestiare

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite