VIDEO Percheziţii la cămătari din Prahova. 10 persoane au fost ridicate pentru audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţiile au fost efectuate în mai multe locuinţe din Ploieşti şi din Prahova. FOTO captură video
Percheziţiile au fost efectuate în mai multe locuinţe din Ploieşti şi din Prahova. FOTO captură video

10 persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de şantaj şi cămătărie au fost audiate marţi de poliţiştii prahoveni în urma unor patru percheziţii domiciliare care s-au desfăşurat în Ploieşti şi în Prahova

Conform cercetărilor, persoanele sunt bănuite că, în perioada septembrie 2014 – februarie 2015, au comis mai multe infracţiuni de şantaj şi cămătărie.

În urma percheziţiilor de marţi, 10 persoane au fost aduse cu mandate de aducere la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în vederea audierii şi a întocmirii documentelor procedurale.

Cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate, în interesul cercetărilor, sume de bani şi diverse înscrisuri.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Mai puteţi citi

VIDEO Percheziţii în Prahova şi în Spania la o grupare specializată în trafic de persoane şi proxenetism. Şapte persoane au fost arestate. Poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurori DIICOT Ploieşti au destructurat o grupare de criminalitate organizată, specializată în trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism, care opera pe relaţia România - Spania. Cinci persoane au fost reţinute în România, iar şapte au fost arestate în Spania.
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite