Valeriu Răchită a demisionat de la Petrolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrolul Ploieşti-Concordia Chiajna
Petrolul Ploieşti-Concordia Chiajna

După ce un stadion întreg i-a cerut demisia la finalul meciului pierdut contra Concordiei, managerul Valeriu Răchită a anunţat, miercuri noapte, că a părăsit Petrolul Ploieşti. Preşedintele Alexandru Crângu şi-a anunţat şi el demisia

Contestat de ceva vreme de o parte a galeriei petroliste, Vivi Răchită a luat decizia de a renunţa la funcţia de manager deţinută la club. Anunţul a fost făcut miercuri noapte, printr-un comunicat postat pe site-ul Petrolului la ora 23.23. Alături de Răchită şi-a prezentat demisia şi preşedintele clubului, Alexandru Crângu.

„Ca urmare a rezultatelor nefavorabile din ultima perioadă, precum şi a reacţiei spectatorilor de după înfrângerea din partida cu Concordia Chiajna, preşedintele Alexandru Crângu şi antrenorul principal Valeriu Răchită au decis să se retragă din funcţiile ocupate. Zilele următoare va fi anunţată noua conducere tehnică a formaţiei ploieştene“, se arată în comunicatul de presă.

„Considerăm că, pentru bunul mers al proiectului început aici, este momentul să facem un pas în spate. Vom acorda tot sprijinul nostru viitoarei conduceri pentru ca, din punct de vedere organizatoric, lucrurile să decurgă normal în continuare", au precizat oficialii petrolişti pentru fcpetrolul.ro.

Vedeţi AICI cum s-a desfăşurat partida Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna, în urma căreia aproape toţi spectatorii au scandat „demisia!“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite