Un tren plin de cărbuni, blocat la Ploieşti după ce-a fost prădat de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe echipamente CFR au fost furate sau vandalizate
Mai multe echipamente CFR au fost furate sau vandalizate

Un tren de marfă încărcat cu cocs a fost jefuit de hoţi, în apropierea Gării de Sud a Ploieştiului. Din cauza cărbunilor vărsaţi pe şine, garnitura a stat mai bine de două ore pe o linie de marfă din apropierea gării, până a fost deblocată de muncitori

O garnitură feroviară care transporta cocs, cu destinaţia Constanţa, a fost blocată circa două ore la intrarea în gara Ploieşti Sud, din cauza hoţilor. Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au povestit că mai multe persoane s-au suit în vagoane, din mers, şi au descărcat cantităţi destul de mari de cărbuni. Hoţii nu s-au ales cu o pradă impresionantă, însă, din cauza cărbunilor căzuţi pe şine, trenul, având în componenţă aproape 30 de vagoane, a oprit, în dreptul aşa-zisului pod de lemn din apropierea gării.

„Da, au furat probabil pentru a se încălzi pentru iarnă, nu ştiu ce altceva puteau face cu cocsul. Suspecţii au vărsat mai mult cărbune pe şine decât au furat şi trenul este blocat din cauza aceasta. Angajaţii de companiei lucrează să deblocheze şina şi să reîncarce marfa. Din fericire, trenul se află pe o linie secundară şi nu blochează circulaţia trenurilor de persoane", a declarat comisarul-şef Mădălin Stroe, din cadrul Poliţiei Transporturi Prahova.

Doi angajaţi, care însoţeau transportul, au muncit la lopată până au îndepărtat grămezile de cărbuni de pe şinele de cale ferată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite