Un tânăr din Ploieşti a spart geamul unei maşini pentru a fura o borsetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab" Ploieşti a surprins un bărbat, imediat după ce a spart geamul unui autoturism şi a sustras din interiorul acestuia o borsetă.

Aventura lui Cristian Dancu, un tânăr de 23 ani din Ploieşti, începe din momentul în care a părăsit incinta unei săli de jocuri situată în apropierea Autogării Sud, iar în drumul său, a trecut printr-o parcare aflată în zonă, verificând atent cu privirea interiorul mai multor autovehicule.

Urmărit de jandarmi

Comportamentul suspect al bărbatului a atras atenţia unei patrule de jandarmi care a decis să îl supravegheze de la distanţă. La scurt timp, cel în cauză a ajuns în zona Staţiei Coreco Sud unde a renunţat la căutarea eventualelor bunuri uitate de proprietari în autovehicule şi s-a concentrat pe urmărirea persoanelor cu bagaje voluminoase pândind un moment de neatenţie din partea acestora. Nu a avut noroc nici de această dată, însă, perseverent, s-a urcat într-un autobuz,  a coborât în staţia RATP Nicolae Iorga şi a reluat „căutările" în autoturismele din zonă.

A spart geamul cu mâna

Ajuns în apropierea Inspectoratului Şcolar Judeţean unde erau parcate un număr mare de maşini, tânărul a observat în interiorul uneia dintre ele o borsetă lăsată pe scaunul şoferului.  După o supraveghere scurtă a împrejurimilor, acesta a spart cu o mişcare bruscă a cotului geamul portierei stânga faţă, a sustras borseta şi s-a făcut nevăzut.

Nu a reuşit să ajungă prea departe, jandarmii au acţionat imediat iar după o scurtă urmărire bărbatul a fost încătuşat. Nici încercarea sa de a renunţa la bunul furat aruncându-l într-un tomberon la vederea oamenilor legii nu a dat niciun rezultat.

Prejuduciul constând în mai multe documente ce aparţineau proprietarului autovehiculului a fost recuperat în totalitate şi înapoiat acestuia, iar bărbatul  împreună cu actele de constatare întocmite de către jandarmi a fost predat organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite