Un fiu de preot, principalul suspect al unei crime din Prahova, a fost reţinut pentru 24 de ore. Victima, înjunghiată de 26 de ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
suspectul crimei din lipanesti foto facebook

Tânărul reţinut miercuri noapte ca principal suspect al crimei din comuna Lipăneşti este fiul unui preot din comună. M.T.M (23 de ani) are antecedente penale şi a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Procurorii au decis să-l reţină pentru 24 de ore

Suspectul crimei din Lipăneşti, a fost reţinut, miercuri noapte, după o serie de percheziţii care au avut loc în comună. Surse apropiate de anchetă susţin că în casa unde a fost prins tânărul au fost găsite haine şi o pereche de adidaşi murdare de sânge.

Acesta şi-ar fi recunoscut fapta, însă la momentul în care a fost audiat nu era foarte coerent. Despre M.T.M se spune că este cunoscut drept un consumator de substanţe interzise, acesta fiind cel mai probabil motivul crimei. Ar fi intrat în casa femeii să caute bani pentru a-şi cumpăra droguri, mai spune sursele citate.

Tânărul nu ar fi fiul biologic al preotului, ci ar fi fost adoptat de către acesta, spun oamenii din comună.

Făcea parte dintr-un anturaj periculos, iar în trecut a fost implicat într-o tâlhărie care a avut loc în Ploieşti. Atunci, victimă a fost un bărbat pe care l-a ameninţat, împreună cu alţi prieteni, şi i-a furat telefonul.

M.T.M a fost condamnat de către Judecătoria Ploieşti în noiembrie 2017 la trei ani de închisoare cu suspendare şi un termen de supraveghere de patru ani. Decizia Judecătoriei a rămas definitivă pentru că nu a mai fost atacată la instanţa superioară de niciuna dintre părţi.

Potrivit unor surse, arma crimei ar fi o bucată de metal lungă şi foarte ascuţită, posibil o pilă folosită pentru ascuţit cuţite.

Femeia are 26 de înţepături pe corp, dar nu este clar dacă toate au fost făcute cu aceeaşi armă. Lovitura fatală a fost dată în zona gâtului. 

Autorul sau autorii faptei au incendiat casa ororilor după ce au omort-o pe femeie. 

Suspectul este audiat la această oră la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite