Traficanţi de droguri din Ploieşti, prinşi cu un kilogram de canabis în portbagajul maşinii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficanti de droguri prinsi la Ploeişti

Trei tineri din Ploieşti au fost prinşi în flagrant de către poliţiştii BCCO cu un kilogram de cannabis în protbagajul maşinii, drogurile urmând să fie vândute consumatorilor în oraş.

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova,  au fost puse în executare şase mandate de percheziţie la domiciliile traficanţilor. În casele acestora au fost găsite aproximativ 170 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină, 7 grindere şi bunuri folosite la ambalarea şi porţionarea drogurilor.

De asemenea, au mai fost ridicate şi patru telefoane mobile, precum şi 3.150 de lei, 50 de euro şi 20 de franci elveţieni.

Poliţiştii au documentat începând cu luna ianuarie activitatea grupări din care făcea parte cinci persoane, specialiate în traficul de droguri de risc şi mare risc, în judeţului Prahova.

Din  cercetări a reieşit că persoanele în cauză, cu vârstele cuprinse între 22 şi 38 de ani,  ar fi comercializat cantităţi de canabis şi cocaină, drogurile fiind destinate către consumatori din municipiul Ploieşti.

Persoanele vizate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti pentru audieri, iar, după finalizarea audierilor, procurorul de caz a dispus reţinerea acestora, pentru 24 de ore, fiind sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite