Suspiciune de crimă în Prahova. O femeie a fost găsită carbonizată în casă. Surse: Soţul, principalul suspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspiciune de crimă în comuna prahoveană Bătrâni, acolo unde o femeie în vâstă de 59 de ani a fost găsită, marţi dimineaţă, carbonizată în casă. Surse apropiate de anchetă susţin că victima ar fi murit înainte să fie incendiată locuinţa, iar principalul suspect este chiar soţul femeii.

UPDATE ORA 9 50: Surse apropiate de anchetă susţin că principalul suspect în cauză, partenerul de viaţă al victimei, este dispărut fără urmă şi este căutat de poliţişti.

Posibila crimă a fost descoperită după ce pompierii de la ISU Prahova au fost alertaţi să intervină în comuna Bătrâni pentru a stinge incendiul care a izbucnit, marţi dimineaţă, la acoperişul unei case din localitate.

În locuinţă a fost descoperit cadavrul femeii în vârstă de 59 de ani. După ancehtă, pomperii şi-au dat seama că incendiul a fost provocat intenţionat. Deocamdată nu sunt informaţii certe în legătură cu motivele care i-au determinat pe specialiştii de la ISU să descopere că focul a fost provocat, iar incendiul nu a izbucnit accidental.

La faţa locului s-a deplasat o echip de  criminalişti pentru a aduna probe şi a sta de vorbă cu potenţialii martori.

Surse apropiate anchetei spun că în cauză, principalul suspect ar fi chiar soţul victimei.

Vom reveni.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite