Suporteri ai echipelor Petrolul şi Universitatea Craiova, sancţionaţi de jandarmi din cauza unui scandal înaintea finalei pentru Cupa României la fotbal

0
0
Suporteri amendaţi de jandarmi înaintea meciului pentru Cupa României FOTO Gruparea Mobila de Jandarmi
Suporteri amendaţi de jandarmi înaintea meciului pentru Cupa României FOTO Gruparea Mobila de Jandarmi

Mai mulţi suporteri ai echipelor Petrolul Ploieşti şi Universitatea Craiova au fost sancţionaţi cu amenzi şi interzicerea accesului la competiţii sportive din cauza unui scandal care a avut loc înainte de meci. Sâmbătă, la Ploieşti, pe stadionul ”Ilie Oană” s-a disputant Cupa României la fotbal.


Potrivit Grupării de Jandarmi Mobile "Matei Basarab" Ploieşti, în punctul de acces al suporterilor craioveni, asupra unui bărbat au fost găsite trei obiecte pirotehnice tip fumigenă (torţe).

Au fost întocmite acte de sesizare conform Legii 126/1995 şi predate, împreună cu materiale pirotehnice şi persoana în cauză, lucrătorilor Serviciului Arme şi Muniţii din cadrul IPJ Prahova.

Totodată, în afara stadionului, a avut loc un conflict spontan între 4 suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti şi ai echipei craiovene, din care a rezultat vătămarea corporală a unui suporter craiovean.

''Cei patru ploieşteni au fost imobilizaţi şi conduşi la Secţia 4 Poliţie pentru întocmirea actelor de sesizare, iar suporterul craiovean a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Ulterior, a fost predat lucrătorilor IJP Prahova'', precizează sursa citată.

Celor 4 suporteri ploieşteni le-au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.000 lei şi interzicerea accesului la competiţii sportive (fotbal) pe o perioadă de 1 an.

Alţi 2 suporteri au fost sancţionaţi conform prevederilor Legii 4/2008 pentru pătrunderea în arena sportivă în stare vădită de beţie, fiind aplicată şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului timp de 6 luni.

Mai multe - Ploieşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite