Seif furat din sediul unei case de pariuri din Prahova. Percheziții la unul dintre angajații firmei

0
Publicat:

Un seif în care se aflau aproximativ 16.300 de lei a fost furat din sediul unei case de pariuri din oraşul prahovean Slănic. Se pare că unul dintre angajați este bănuit că ar fi participat la furt.

Percheziții Prahova. FOTO IPJ Dâmbovița
Percheziții Prahova. FOTO IPJ Dâmbovița

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Slănic au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Dumbrăveşti, la domiciliile a două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În fapt, bănuiţii, la data de 8 ianuarie, ar fi sustras din incinta unei societăţi comerciale din oraşul Slănic un seif în care se aflau aproximativ 16.300 de lei”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Sursa video: Telegrama / Facebook

Unul dintre cei bănuiţi ar fi angajat al respectivei case de pariuri.

La sediul unităţii de poliţie au fost conduse două persoane, în vederea audierii.

Activitatea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al celor din cadrul Poliţiei oraşului Plopeni, dar şi de cel al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Matei Basarab" Ploieşti.

Minoră salvată din mâinile proxeneților. Cum erau exploatate victimele 

Nouă percheziţii au avut loc în judeţele Dâmboviţa, Brăila şi Prahova, la persoane suspectate de trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism, iar acestea sunt acuzate că au obligat mai multe tinere să se prostitueze.

Reprezentanţii DIICOT au anunţat că miercuri, 14 februarie 2023, au fost făcute nouă percheziţii în Dâmboviţa, Brăila şi Prahova, într-un dosar penal legat de săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, în perioada 2023 - februarie 2024, trei suspecţi au recrutat mai multe persoane vătămate, printre care şi o minoră, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora şi le-au constrâns, prin acte de violenţă şi ameninţare, să practice prostituţia, însuşindu-şi sumele de bani astfel obţinute”, au anunţat procurorii DIICOT.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite