Ploieşti: Un minor se specializase în furtul din TIR-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Secţiei 6 Ploieşti au reuşit să identifice principalul suspect al două furturi din cabinele unor tiruri. Este vorba despre un minor 17 ani din comuna Mogoşoaia.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că Răzvan Dumitru a ajuns cu un autoturism de ocazie în Ploieşti, în zona staţiilor de carburant situate la km 6, unde se aflau parcate mai multe tiruri. Profitând de faptul că şoferul unui tir dormea, i-a sustras acestuia geaca, iar altui conducător auto, care părăsise cabina tirului fără a o asigura, i-a sustras o geacă şi o borsetă. Gecile şi borseta au fost abandonate pe un câmp după ce a luat din interior banii şi bunurile de valoare. Tânărul s-a deplasat apoi la Gara de Vest de unde a luat trenul către Mogoşoaia.

Prejudiciul total cauzat este în valoare de 3.500 lei. Poliţiştii au extins cercetările şi au constatat că tânărul făcea parte dintr-o grupare infracţională specializată în furturi. Din reţea făceau parte 9 persoane, iar 5 dintre ei sunt arestaţi preventiv.

Cercetările continuă în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale a grupării.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite