Piesele auto ale Miliţiei, scoase la licitaţie

0
0
Poliţia scoate la licitaţie obiectele foarte vechi rămase prin garajul Inspectoratului
Poliţia scoate la licitaţie obiectele foarte vechi rămase prin garajul Inspectoratului

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova urmează să organizeze o licitaţie pentru vânzarea de piese auto vechi, rămase prin curtea logisticii de prin anii '80-'90

Chiar dacă toate vehiculele din anii '70, '80 şi '90 folosite de Miliţie, respectiv Poliţie, au fost scoase din uz, majoritatea chiar trimise la casat, în multe cazuri poliţiştii au rămas cu piese auto pe stoc. Pentru a mai face rost de bani şi totodată a scăpa de piese care oricum nu le mai folosesc la nimic, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au decis să organizeze o licitaţie, informează cotidianul Telegrama. Obiectele pot fi vândute la preţuri modice către cei dornici de piese vechi, colecţionari, dar mai ales români care au rămas fideli maşinilor din anii '70, '80 sau '90.

„Licitaţia a fost iniţial fixată pentru ziua de marţi, dar pentru că nimeni nu a cumpărat caietele de sarcini, aceasta va fi organizată după 15 zile calendaristice, adică pe data de 2 august", a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, inspectorul principal Raluca Brezeanu, citat de Telegrama.

La licitaţie vor fi scoase piese de schimb pentru motociclete Mobra, autoturisme Dacia, Oltcit sau motoare de camion Saviem. Piesele, motoarele şi accesoriile provin de la vehicule, unele mai vechi de 20 de ani, cu care îşi făcea treaba Miliţia de pe vremea regimului comunist, conform sursei citate. Evenimenul ar putea atrage atenţia unor colecţionari care îşi pot procura astfel piese de schimb care foarte greu se mai găsesc pe piaţă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti


Ultimele știri
Cele mai citite