Percheziţii în Ploieşti, la suspecţi de tâlhării. O persoană a fost reţinută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii prahoveni au efectuat joi dimineaţă trei percheziţii domiciliare în Ploieşti, la persoane bănuite că ar fi comis mai multe tâlhării, cu un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei. O persoană a fost reţinută pentru 24 de ore.

Poliţişti din Ploieşti şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Prahova au efectuat joi dimineaţă trei percheziţii domiciliare în Ploieşti. 

Descinderile au vizat mai multe persoane bănuite de tâlhării, prejudiciul cauzat fiind estimat, până în prezent, la aproximativ 5.000 de lei.

La Poliţie au fost conduse pentru audieri patru persoane, iar un suspect a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului Judecătoriei Ploieşti, cu propunere de arestare preventivă.

Percheziţiile au vizat şi depistarea unor bunuri, susceptibile a proveni din comiterea tâlhăriilor. Poliţiştii au ridicat mai multe telefoane mobile şi bijuterii din aur.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite în cauză.

Mai puteţi citi

Îşi plătea cumpărăturile făcute cu banii de pe cardul colegului de muncă

VIDEO Patru clujeni, reţinuţi de poliţişti după ce au furat laptop-uri, bijuterii şi bani. Prejudiciul: peste 150.000 de lei

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite