O propunere inedită pentru Valentine’s Day. Concert Andrea Bocelli, la Cinema City Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concertul Andrea Bocelli va putea fi vizionat simultan în reţeaua Cinema City din ţară
Concertul Andrea Bocelli va putea fi vizionat simultan în reţeaua Cinema City din ţară

Concertul „Love in Portofino“ al lui Andrea Bocelli vine pe marile ecrane, de Ziua Îndrăgostiţilor, într-un spectacol unic, simultan, în toate cinematografele Cinema City din ţară

Poate unul dintre cele mai romantice şi mai emoţionante concerte, „Dragoste la Portofino“ a fost înregistrat în august 2012 într-o locaţie deosebit de frumoasă din nord-vestul Italiei, în faţa unui public invitat la o gală de excepţie.

Materialul care poate fi urmărit în cinematografele din peste 50 de ţări oferă încă o surpriză fanilor artistului, un interviu exclusiv cu Andrea Bocelli înregistrat în casa lui din Italia.

„Love in Portofino“ este concertul de promovare a ultimului album al îndrăgitului artist, Passione, care a fost lansat la nivel mondial în data de 29 ianuarie şi cuprinde o colecţie uimitoare de cântece de dragoste mediteraneene înregistrate alături de Jennifer Lopez, Nelly Furtado şi Edith Piaf.

Concertul a fost înregistrat şi produs de către David Foster, câştigătorul a 16 premii Grammy, cel care a produs şi albumul „Amore” lansat în 2006.

Susţinut pentru publicul special invitat în piaţeta din Portofino, concertul permite spectatorilor care îl vor viziona în sălile de cinema să se bucure de o experienţă unică şi de un spectacol inedit cu invitaţi de onoare: violonista Caroline Campbell, starul german Helene Fischer, cântăreaţa braziliană Sandy, trompetistul Chris Botti şi logodnica lui Andrea Bocelli, Veronica Berti, acompaniaţi de un cor şi o orchestră de 40 de persoane.      

Emoţia ascultării celor mai cunoscute şi îndrăgite cântece de dragoste este amplificată de tehnologia şi echipamentele de ultimă generaţie, care se găsesc în cinematografele Cinema City.

Concertul va putea fi vizionat în toate cele 14 cinematografe Cinema City din întreaga ţară, în data de 14 februarie, de la ora 20.00.

Biletele au fost puse deja în vânzare, iar rezervările de pot face online, pe cinemacity.ro.
 

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite