O contabilă de 43 de ani a fost ucisă cu bestialitate la Ploieşti. Era căsătorită şi avea un fiu de 19 ani. Care a fost ultimul mesaj postat de victimă pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatiana Tudor, o femeie în vârstă de 43 de ani, este victima crimei de joi din Ploieşti. Trupul acesteia a fost descoperit într-o zonă de tufişuri de pe strada Poligonului, un drum cu specific industrial. Victima avea o rană foarte adâncă în jurul gâtului

Joi dimineaţă, 4 august, în jurul orei 10.00, un om al străzii a alertat autorităţile despre faptul că a descoperit un cadavru, în tufişurile aflate pe marginea străzii Poligonului din Ploieşti. Drumul este unul cu specific industrial, în sensul că aici sunt sediile mai multor firme şi, totodată, o stradă tranzitată de TIR-uri pentru ieşirea din oraş.

Mai multe echipe de criminalişti au ajuns la locul evenimentului, iar pe Poligonului a fost adus şi un câine de urmă: în iarbă era trupul unei femei, a cărei vârstă a fost estimată iniţial la aproximativ 30 de ani, îmbrăcată îngrijit, ceea ce a exclus încă de la început probabilitatea ca aceasta să fie prostituată.

Trupul era acoperit cu o folie de plastic şi prezenta o rană foarte adâncă în zona cervicală. În rană, anchetatorii ar fi descoperit şi o altă pungă, pusă acolo pentru a împiedica sângerarea, ceea ce duce la ipoteza că femeia ar fi fost omorâtă în altă parte. 

O rană precum cea suferită de femeie provoacă o sângerare masivă, însă în apropierea sa nu a fost găsit decât foarte puţin sânge, ceea ce ar duce la concluzia că trupul a fost transportat pe strada Poligonului cu o maşină. De asemenea, victima ar fi fost atacată din spate, un indiciu că ar fi cunoscut agresorul. 

„Fericirea cea mai mare a unui om este atunci când sufletul îşi află liniştea, iar inima, iubirea!“

Iniţial, identitatea victimei nu a fost cunoscută pentru că în geanta acesteia nu s-ar fi aflat şi actele. Într-un final, femeia a fost identificată ca Tatiana Tudor, o femeie de 43 de ani din Ploieşti, care stătea în zona de vest a oraşului. Aceasta era căsătorită, soţul său fiind cadru militar, şi avea un fiu de 19 ani, proaspăt student.

Anchetatorii nu au făcut publice elemente din anchetă, însă au exclus ca ipoteze de lucru sinuciderea sau accidentul, singura variantă fiind omuciderea. Surse neoficiale vorbesc despre faptul că Tatiana Tudor ar fi avut o bogată activitate pe reţele de socializare şi, în ultima vreme, ar fi vorbit foarte mult cu un bărbat.

Deocamdată, însă, se lucrează la un cerc de suspecţi şi nici nu au avut loc audieri. Anchetatorii vor sta de vorbă cu familia, rude şi prieteni ai femeii. 

Femeia a plecat de acasă miercuri dimineaţă, în jurul orei 9.00, iar de la ora 14.00 nu se mai ştie nimic despre ea, autopsia indicând ca interval al morţii o oră cuprinsă între 00.00 şi 04.00 din noaptea de miercuri spre joi.

Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

„Fericirea cea mai mare a unui om este atunci când sufletul îşi află liniştea, iar inima, iubirea!“, este una dintre ultimele postări ale Tatianei Tudor pe Facebook. Rândurile sunt scrise marţi seară, 2 august, în jurul orei 18.00, cu doar o zi înainte de a deveni victima crimei.

Pe aceeaşi temă

UPDATE Femeie găsită moartă pe o stradă din Ploieşti. A fost înjunghiată şi aruncată în boscheţi

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite