Mama gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul zece a fost decăzută din drepturile părinteşti. Femeia mai are un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Vizu a fost decăzută din drepturile părinteşti FOTO captură video
Andreea Vizu a fost decăzută din drepturile părinteşti FOTO captură video

Andreea Vizu, mama gemenilor din Ploieşti care au murit după ce au căzut de la etajul zece al unui bloc din Ploieşti, a fost decăzută din drepturile părinteşti în cazul celui de-al treilea copil al său, un băiat în vârstă de 6 ani.

Judecătoria Ploieşti a admis, miercuri 9 februarie 2022, acţiunea formulată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova privind ”decăderea în totalitate din exerciţiul drepturilor părinteşti pe Vizu Andreea-Violeta”, potrivit portalului instanţelor de judecată.

Decizia Judecătoriei Ploieşti nu este definitivă

”Admite acţiunea formulată de reclamanta Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova, în contradictoriu cu pârâţii Vizu Andreea-Violeta şi Pericle Marius-Ciprian. Decade în totalitate din exerciţiul drepturilor părinteşti pe Vizu Andreea-Violeta, faţă de minorul XXX, născut la data de 22.07.2016”.

Instanţa a decis ca băiatul să rămână în grija tatălui biologic.

Andreea Vizu are dreptul să facă apel la decizia Judecătorie Ploieşti în termen de 30 de zile de la pronunţare.

 Cei doi gemeni, un băiat şi o fetiţă în vârstă de nici doi ani, au murit în data de 11 august 2021 după ce au căzut de la etajul zece al blocului în care locuiau împreună cu mama lor şi fratele mai mare. În momentul tragediei, femeia se afla într-o altă cameră şi era în live pe o reţea de socializare.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite