FOTO Oferte early booking, last minute sau cu reduceri pe loc, la Târgul de Turism ExpoVacanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul de Turism ExpoVacanţa 2013 a început joi, la Ploieşti. FOTO Dana Mihai
Târgul de Turism ExpoVacanţa 2013 a început joi, la Ploieşti. FOTO Dana Mihai

Mii de oferte turistice, în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, în destinaţii mai puţin cunoscute din România, dar şi în staţiunile clasice de vacanţă, din Bulgaria, Grecia sau Turcia pot fi rezervate, în această perioadă, la târgul prahovean de turism ExpoVacanţa

5.000 de turişti din Prahova, dar nu numai, sunt aşteptaţi, între 18 şi 20 aprilie, la cea de a VI-a ediţie a târgului de turism ExpoVacanţa care se desfăşoară la Palatul Culturii din Ploieşti.

Iubitorii de vacanţe pot începe cu un tur al ofertelor din cadrul programelor ANAT, „Litoralul pentru toţi“, „Decada baleară“, „O săptămână la munte“ sau „O săptămână de refacere“. De asemenea, chiar dacă mai este foarte puţin până la 1 Mai sau până de Paşte, agenţiile de turism au oferte last-minute, atât pe Valea Prahovei cât şi pe litoral sau în străinătate.

Un sejur în Sinaia, între 30 aprilie şi 3 mai, de exemplu, costă între 300 şi 480 de lei de persoană, şi curprinde 3 nopţi de cazare, mic dejun şi acces gratuit la sala de fitness, parcare monitorizată video şi internet.

În Bulgaria, o vacanţă de Paşte la Nisipurile de Aur, pe care o găsiţi doar la târg costă între 96 şi 170 de de euro de persoană, la hotel de patru stele, cu all inclusive şi cazare de trei sau patru nopţi. În Grecia, la Corfu, un sejur de 9 nopţi, care include cazare şi transport cu autocarul, cu plecare pe 1 Mai, costă 100 de euro de persoană.

Special pentru perioada târgului, agenţiile de turism au reduceri cuprinse între 5 şi 7% pentru pachetele turistice cumpărate pe loc, reduceri de 50% pentru excursiile opţionale din circuitele cu avionul sau autocarul sau oferte early booking pentru concediile din vară, care pot ajunge şi până la 25% din preţul pachetelor.

Din România, o ofertă interesantă a târgului este o vacanţă la Orăştie, capitala culturală a Hunedoarei, un oraş de o frumuseţe aparte, dar şi un sejur într-o tabără militară, Arsenal Park, tot din apropierea Orăştiei. Buncărele şi depozitele de muniţie abandonate ale fostei fabrici Rompiro au fost transformate în vile şi apartamente de lux, au fost dotate cu piscină şi SPA, complexul fiind cotat la patru stele. Turiştii excentrici pot dormi pe paturi amplasate pe afeturi de tun, în TAB-uri sau chiar sub pământ, în buncăre, fac instrucţie militară, se plimbă cu şenilatele, se antrenează după specificul militar, totul la cel mai distractiv mod.

Târgul poate fi vizitat de joi, 18 aprilie, între orele 11-19; vineri, 19 aprilie, între 10-19 şi sâmbătă, 20 aprilie, între orele 10-17. Printre standuri veţi găsi şi o interesantă expoziţie de fotografie.

La deschiderea oficială a târgului, de joi, a participat şi ambasadorul Finlandei la Bucureşti, doamna Ulla Väistö.

Vă mai recomandăm

FOTO Sinaia este singura staţiune din ţară unde se schiază de 1 Mai şi Paşte

Vacanţe la oferte, reduceri la biletele de avion şi tombole pentru vizitatori la târgul de turism ExpoVacanţa 2013
 

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite