Formulare pe internet şi două noi linii telefonice pentru ajutorul de încălzire, la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul mare de solicitări pentru ajutorul de încălzire şi aglomeraţia de la ghişee au dus la deschiderea a două noi linii telefonice şi postarea pe internet a formularelor necesare pentru acordarea subvenţiei

Astfel, formularele pentru acordarea ajutorului de încălzire se pot descărca şi de pe pagina de internet a Primăriei Ploieşti www.ploiesti.ro – la rubrica „Actualitate”.

De asemenea, având în vedere numărul mare de solicitări telefonice, municipalitatea a deschis două noi linii telefonice la care ploieştenii pot obţine informaţii cu privire la ajutorul de încălzire:

0244 / 384.742 – energie termică

0244 / 526. 090 – gaze

Formularele pentru acordarea ajutorului municipal de încălzire se depun, începând din acest an, la sediul Politţiei Locale Ploieşti, din B-dul Independentei nr. 21.

32 de funcţionari publici vor oferi informaţii referitoare la acordarea ajutoarelor pentru persoanele care îşi încălzesc locuinţele cu energie termică furnizată în sistem centralizat sau gaze naturale şi îi vor îndruma pe cetăţeni în completarea formularelor.

Programul de lucru cu publicul este cuprins între orele 08.00 – 16.30, informaţii suplimentare putând fi obţinute şi la numărul de telefon 0244.513255, interioare 134 şi 135.

Persoanele care folosesc pentru încalzirea locuinţei energie electrică, lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri se pot adresa la sediul Adminisţratiei Serviciilor Sociale Comunitare din strada Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 46.

Vă mai recomandăm

Formularele pentru ajutorul de încălzire se distribuie de luni la Ploieşti

Noi modificări pentru acordarea ajutorului de încălzire la Ploieşti. Amenzi de 1.000 de lei pentru declaraţii false

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite