Doi bărbați din Prahova, anchetați pentru schingiuirea animalelor, după ce au lovit un câine fără stăpân

0
Publicat:

Trei percheziții sunt efectuate în orașul Urlați și într-o altă comună din Prahova, de către polițiștii Biroului pentru Protecţia Animalelor, la persoane care sunt cercetate pentru  schingiuirea animalelor şi folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea. 

Doi bărbați sunt cercetați pentru schingiuirea animalelor
Doi bărbați sunt cercetați pentru schingiuirea animalelor

"Din cercetări a reieşit că, la data de 15 noiembrie a.c., doi bărbaţi, de 19 şi 43 de ani, ar fi lovit, în repetate rânduri, un câine, iar ulterior ar fi provocat un alt câine să-l muşte pe acesta", arată un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, citat de Agerpres.

Bărbații vor fi duși la audieri, urmând să fie dispuse măsurile legale.

Potrivit unor surse judiciare, bărbații au transmis live, pe o rețea de socializare scenele violente. Aceștia ar fi bătut câinele fără stăpân pentru că ar fi mâncat niște găini, conform News.ro.

Polițiștii nu au găsit câinele, care ar fi scăpat cu viață, pentru a-l duce la veterinar. Bărbații ar fi provocat un câine din rasa Rotweiler să muște câinele de pe stradă, după ce l-au lovit de mai multe ori.

Perchezițiile au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite