Doi bărbaţi au fost înjunghiaţi, duminică noapte, într-o încăierare la Ploieşti. Care este starea lor de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cuţit

O petrecere la care au participat mai mulţi ploieşteni s-a finalizat tragic, cu doi tineri înjunghiaţi în abdomen. Scandalul a fost provocat, spun poliţiştii, de consumul excesiv de alcool. Cei doi bărbaţi răniţi au fost internaţi şi operaţi de urgenţă.

Agresorul a fost prins şi reţinut, iar acum se află la aduieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Scandalul a avut loc în cartierul Bereasca, din Ploieşti, unde locuiesc mai multe familii cunoscute pentru agresivitatea lor. În jurul orelor 22.00, petrecăreţii s-au luat la ceartă şi au continuat scandalul în stradă. Unul dintre ei, un tânăr în vârstă de 35 de ani, a scos cuţiutul şi i-a atacat pe doi dintre foştii săi parteneri de pahar. Bărbaţii răniţi, unul de 33 de ani şi altul de 38 de ani, au fost grav răniţi. Au plăgi înjunghiate în abdomen, cel mai în vârstă fiind în stare critică, dat fiind că rana a fost profundă cu eviscerare.

Ambii au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti unde au intrat imediat în sala de operaţie.

Agresorul a fost prins de către poliţiştii ploieşteni şi reţinut dimineaţă, în jurul orelor 5 sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe. Iniţial, cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, dar ulterior fapta a fost încadrată ca tentativă de omor, motiv pentru care ancheta va fi făcută de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Agresorul se află acum în audieri. Cel mai probabil procurorul va cere arestarea sa preventivă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite