Detectivii privaţi angajaţi să prindă hoţii de flori au reziliat contractul cu Primăria Câmpina. Au dat vina pe jurnaliştii care i-au deconspirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O firmă de detectivi particulari care avea sarcina să prindă hoţii care fură florile plantate pe domeniul public şi persoanele care abandonează câini în zonele de periferie ale oraşului a decis să rezilieze contractul cu Primăria Câmpina. Informaţiile apărute în presa naţională despre această situaţie au fost motivul rezilierii contractului.

Detectivii ar fi invocat faptul că nu se mai pot bucura de discreţia necesară activităţii lor, odată ce secretul a fost dezvăluit în presă, conform Campinatv.ro. Contactat telefonic, viceprimarul oraşului Câmpina, Adrian Piţigoi,  a confirmat informaţia pentru ”Adevărul”.

Primăria Câmpina a semnat la începutul lunii iunie contractul cu firma de detectivi particulari în ideea că persoanele care vandalizează mobilierul stradal, care aruncă gunoaie în alte locuri decât cele special amenajate sau care abandonează câini pe domeniul public vor fi mai repede prinse.

Iniţiativa a aparţinut administratorului public al oraşului, Remus Bădulescu, care era ferm convins la începutul verii că detectivii privaţi vor oferi informaţii preţioase Poliţiei Locale, depăşită de fenomenul de acte antisociale din localitate.

Detectivii ar fi trebuit să înceapă activitatea la 1 iulie, iar pentru serviciile lor ar fi fost plătiţi, conform contractului, cu 16.000 de lei pe o perioadă de şase luni.

După ce în presă au apărut Informaţii cu privire la prezenţa discretă a detectivilor prin parcuri, societatea a solicitat Primăriei rezilierea contractului invocând faptul că, din moment ce au fost deconspiraţi, detectivii nu mai mai pot avea rezultatele aşteptate.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite