Copil rănit într-un scandal de stradă, la Mizil. Un bărbat a fost reținut de Poliție

0
0

Două persoane, printre care un minor, au fost rănite în timpul unui scandal care a avut loc, vineri, 23 septembrie, pe o stradă din oraşul prahovean Mizil, potrivit Agerpres. Un bărbat a fost reţinută pentru tentativă la omor.

Actele de violență în stradă sunt frecvente. FOTO Arhivă Facebook Poliția Română
Actele de violență în stradă sunt frecvente. FOTO Arhivă Facebook Poliția Română

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat mai multe persoane ce îşi adresau reciproc injurii şi ameninţări.

Din primele verificări, s-a stabilit că în altercaţie au fost rănite două persoane, respectiv un minor, de 12 ani, şi un bărbat, în vârstă de 33 de ani, ulterior fiind transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate", arată sursa IPJ Prahova, citat de Agerpres

În urma probatoriului administrat, faţă de un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. El urmează să fie prezentat instanţei competente, cu propunere de arestare preventivă.

Alte două persoane sunt cercetate sub control judiciar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cercetările sunt continuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, împreună cu poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Ploieşti


Ultimele știri
Cele mai citite