Construcţiile ilegale din Sinaia, dărâmate de primărie. Trei dintre acestea se află pe platoul Bucegilor

0
0
Construcţiile ilegale din Sinaia, dărâmate de primărie FOTO Primăria Sinaia
Construcţiile ilegale din Sinaia, dărâmate de primărie FOTO Primăria Sinaia

Autorităţile din Sinaia au început demolarea construcţiilor ilegale din staţiune, după un control al Poliţiei Locale. Trei dintre imobilele ridicate fără autorizaţie se află în zona domeniului schiabil, iar alte două în centrul localităţii.

„Zilele acestea am demarat o amplă campanie de verificare şi după caz de demolare a construcţiilor fără autorizaţie. Vreau ca toată lumea să înţeleagă că dezvoltarea urbană nu trebuie făcută haotic. Legea  trebuie respectată de toată lumea, de aceea vom face în continuare verificări drastice pentru identificarea construcţiilor ilegale şi nu voi tolera lucrări fară autorizaţie. Am descoperit numeroase cazuri de abuz, prin care s-a construit fără încadrarea în regulamentul de urbanism aprobat”, a declarat Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia 

În urma controalelor efectuate de Poliţia Locală privind disciplina în construcţii, au fost identificate mai multe lucrări care, fie nu aveau autorizaţie de construire, fie încălcau normele în vigoare prevazute de lege. 

Până acum au fost deja demolate, sau sunt în curs de demolare, 5 construcţii ilegale, a anunţat Primăria Sinaia. Trei dintre ele se află pe Platoul Bucegi în Valea Soarelui şi Valea Dorului şi două în oraş, în zona Zgărbura respectiv Calea Braşovului. 

Unii proprietari au înteles că trebuie să-şi demoleze singuri aceste construcţii, iar în alte cazuri se acţionează cu echipe proprii pentru a readuce locurile respective la starea iniţială, a precizat sursa citată.

cosntructii ilegale darmate sinaia

FOTO Primăria Sinaia

Acţiunile de demolare a construcţiilor ilegale aparţinând persoanelor fizice sau firmelor private vor continua pentru a elibera domeniul public sau privat de orice fel de lucrare făra aprobare şi pentru a descuraja acest fenomen.

Vă recomandăm şi:

Afacere bănoasă cu gropile de gunoi ilegale. Firmele îşi oferă serviciul prin anunţuri de mică publicitate FOTO

Primăria Sectorului 1 a câştigat în instanţă demolarea a 100 de construcţii ilegale. Clotilde Armand: Această listă evoluează

Mai multe - Ploieşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite