Concurs de frumuseţe pentru câinii de rasă „Valentine Dog Shows”, la Ploieşti

0
Publicat:

Prima ediţie a concursului de frumuseţe pentru câinii de rasă „Valentine Dog Shows” va avea loc, în perioada 10-11 februarie, în incinta Sălii Sporturilor "Olimpia" din municipiul Ploieşti.

Valentine Dog Shows. FOTO Darja Gladkova / Facebook
Valentine Dog Shows. FOTO Darja Gladkova / Facebook

„În perioada de timp amintită, vor avea loc 2 expoziţii naţionale canine şi 2 expoziţii internaţionale, care sunt înscrise în calendarul competiţional de profil, pentru anul în curs. În incinta expoziţiilor de frumuseţe vor intra doar câinii înscrişi în catalog. Jurizarea va fi susţinută de către arbitrii români şi străini, acreditaţi în domeniu. Cu acest prilej, va avea loc şi primul concurs dedicat perechilor de câini, 'Valentine Dog Shows', la care vor fi prezente multiple rase canine, îndrăgite de publicul larg”, informează Primăria Ploieşti.

Concursul dedicat perechilor de câini este organizat de Primăria Ploieşti şi Asociaţia Chinologică "Semper Fidelis" Prahova.

Concurs de frumuseţe pentru câinii maidanezi din Iaşi

Câinii maidanezi de la Padocul Tomeşti din Iaşi au participat, anul trecut, la un concurs de frumuseţe. Această iniţiativă a venit cu scopul de a-i încuraja pe oameni să adopte un câine, arătând că şi animalele fără stăpân pot fi loiale, dresate şi deosebit de frumoase.

Concursul de frumuseţe a avut loc zilele trecute, în cadrul ediţiei cu numărul trei a evenimentului dedicat întregii comunităţi iubitoare de animale, organizat de către Universitatea de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad" din Iaşi, sub sloganul „Iubitorii de animale în comunitatea Ştiinţelor Vieţii". 

Animal Fest SURSĂ Facebook USV Iaşi
Animal Fest SURSĂ Facebook USV Iaşi

La concursul de frumuseţe au participat zece câini care trăiesc, alături de alte peste o mie de suflete, la Padocul Tomeşti. Printre aceştia s-a aflat şi un câine Husky, botezat cu numele de Ari, care a fost găsit pe străzile Iaşului şi care a reuşit să atragă toate privirile iubitorilor de animale. 

Câinii maidanezi de la Padocul Tomeşti au participat la un concurs de frumuseţe. Concret, zece câini fără stăpân, dar cu o frumuseţe şi un suflet de neegalat, au participat la Festivalul Animalelor din Iaşi, unde au întors toate privirile. Vedeta a fost Ari, un Husky care a fost găsit pe străzile oraşului Iaşi. Pe lângă cei zece căţei care au participat la Animal Fest, alţi 1.390 sunt găzduiţi la Padocul de la Tomeşti şi aşteaptă să fie adoptaţi", au precizat reprezentanţii Salubris Iaşi. 

Cei care doresc să adopte un câine de la Padocul Tomeşti o pot face de luni până vineri, între orele 10.00 și 18.00. În weekend, intervalul orar în care se pot face adopţii este 10.00-14.00. 

Animal Fest by USV Iaşi a avut loc în perioada 6-7 mai 2023, în Rond Agronomie, pe Stadionul de Rugby.  

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite