Cei opt prahoveni care au petrecut Paştele Blajinilor la Buzău sunt sănătoşi. Testele pentru coronavirus au ieşit negative

0
Publicat:
Ultima actualizare:
elicopter MAI transport pacienti covid19

Cei opt prahoveni suspecţi de COVID-19, care au petrecut Paştele Blajinilor la rude, în judeţul Buzău, au primit rezultatele testelor în cursul zilei de joi. Niciunul dintre ei nu este infectat cu noul coronavirus, potrivit Biroului de Presă al Prefecturii Prahova.

Ambele teste au avut rezultat negativ, anunţă aceeaşi sursă.

Cei opt prahoveni suspecţi de coronavirus au fost internaţi la spitalul CFR din Ploieşti, dat fiind că la finalul lunii aprilie au petrecut alături de rude care locuiesc într-o zonă din judeţul Buzău cu multe cazuri de COVID-19 confirmate.  Teama a fost mare, pentru că una dintre persoanele suspecte avea simptome specifice bolii. Şi în cazul acesteia rezultatul a fost negativ.

Cel mai probabil prahovenii, de fel din zona Urlaţi, vor fi externaţi din spital.

Autorităţile judeţene aşteaptă acum rezultatele în cazul familiei femeii de 65 de ani, infectată cu noul coronavirus, şi care a murit în cursul acestei săptămâni la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Potrivit unor surse medicale, sunt cinci persoane care aşteaptă rezultatele. Toate sunt din Ploieşti.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite