Cadavrul unui bărbat, sfâşiat de animale sălbatice, descoperit într-o pădure din Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost dat dispărut de familie
Bărbatul a fost dat dispărut de familie

Un bărbat în vâsrtă de 47 de ani din oraşul prahovean Slănic a fost găsit mort, într-o pădure de la marginea localităţii. Cadavrul acestuia era plin de răni, unele provocate de animale sălbatice.

Bărbatul găsit mort fusese dat dispărut de familie încă de la începutul săptămânii trecute. Potrivit unor surse apropiate de anchetă, acesta, de fel din oraşul Slănic, spusese rudelor că merge la un bâlci organizat în Vălenii de Munte. Nu a revenit acasă, aşa că familia a cerut ajutorul Poliţiei.

Un echipaj de poliţie a mers în căutarea dispărutului, iar joi seară, cadavrul acestuia a fost descoperit în pădurea care face legătura între Slănic şi Vălenii de Munte.

Se pare că bărbatul a întârziat prea mult la bâlci şi nu a mai găsit o maşină care să-l ducă acasă, aşa că a ales să se întoarcă pe jos, prin pădure.

Pe corpul său au fost identificate mai multe răni, unele provocate prin cădere pe stânci de la înălţime, iar altele, de colţi de animale (mistreţ).

Iniţial anchetatorii au crezut că bărbatul ar fi murit după ce a alunecat şi s-a prăbuşit într-o prăpastie, doar că în urma necropsiei, medicul legist a identificat pe corp şi răni provocate de mistreţ.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite