Brad prăbușit peste o mașină pe DN1, la ieșirea din Azuga. În ce stare sunt cei patru pasageri din autoturism

0
Publicat:

Trafic blocat pe DN1 Ploiești-Brașov, la ieșire de stațiunea Azuga, unde un brad a căzut pe partea carosabilă și a acroșat un autoturism în care se aflau patru persoane. Șoferul autoturismului acuză dureri în zona feței, fiind evaluat medical. 

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Ploiești-Brașov, la ieșire de stațiunea Azuga, județul Prahova, un brad a căzut pe partea carosabilă și a acroșat un autoturism în care se aflau patru persoane. Conform primelor date, șoferul autoturismului acuză dureri în zona feței, fiind evaluat medical. În cădere, bradul a avariat și un stâlp de electricitate și gardul unui imobil.

Traficul este oprit pe ambele sensuri, se acționează pentru remedierea situației și se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Probleme pe mai multe drumuri din țară

Conform polițiștilor, la această oră, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (zăpadă depusă pe carosabil), mai multe autotrenuri au rămas imobilizate pe suprafața de rulare pe DN 76, în localitatea Dealu Mare, județul Hunedoara. Se circulă pe căte o bandă pe fiecare sens. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță si se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din județele Alba, Bistrița-Năsăud  (DN 17 Pasul Tihuța), Cluj, Harghita, Hunedoara, Mureș și Suceava, nefiind impuse restricții de circulație. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

De asemenea, ninge dar nu s-a depus strat de zăpadă pe carosabil pe autostrăzile A1 Sibiu-Deva, A10 Sebeș-Turda și A3 Câmpia Turzii-Nădășelu.

Valorile de trafic se prezintă astfel:

  • DN 1 Ploiești – Brașov: trafic intens, precipitații sub formă de ploaie, carosabil umed.
  • Autostrada A1 București-Pitești: trafic normal.
  • Autostrada A2 București-Constanța: trafic normal, fără precipitații.
  • DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea-Sibiu: trafic normal

Un copil a murit după ce un copac a căzut peste mașina în mers în care se afla cu părinții

Pe 4 februarie, un adolescent de 14 ani a murit, după ce mașina în mers în care se afla, alături de părinții săi, a fost distrusă de un copac doborât de viscol, în apropiere de Reșița, dinspre Văliug.

În autoturismul peste care s-a prăbușit copacul se aflau patru oameni. Cel mai grav a fost rănit un copil de 14 ani, care a fost preluat de echipajul de la ambulanță în stare de inconștiență și dus la spital, la fel și părinții săi, care au suferit răni și atacuri de panică.

În pofida încercărilor medicilor, copilul nu a mai putut fi salvat.

Familia aflată în mașina peste care s-a prăbușit copacul se întorcea de la schi, din Semenic, și se întorcea acasă, la Timișoara. Pentru scoaterea copilului aflat în stop cardio-respirator, dintre fiarele contorsionate ale mașinii, a fost necesară intervenția echipei de la Descarcerare.

Copacul s-a prăbușit din cauza vântului extrem de puternic, dar și a zăpezii abundente.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite