Bijuterii de 3.000 de lei, furate dintr-un amanet ploieştean FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce a luat la nimereală nişte bijuterii, femeia îşi retrage mâna
După ce a luat la nimereală nişte bijuterii, femeia îşi retrage mâna

Poliţiştii din Ploieşti caută patru persoane de etnie romă, care au furat bijuterii în valoare de aproape 3.000 de lei, dintr-o casă de amanet situată pe Bulevardul Republicii, din municipiu. Un cuplu i-a distras atenţia vânzătoarei, în vreme ce alte două persoane au furat un suport cu obiecte din aur. Angajaţii au văzut totul pe camerele de supraveghere

Patronul unei case de amanet din zona de nord a Ploieştiului a sesizat poliţia după ce a observat lipsa unor bijuterii, în valoare de aproximativ 3.000 de lei. Furtul a avut loc miercurea trecută, iar reprezentanţii societăţii au constatat dispariţia abia seara, la închiderea programului. Urmărind imaginile surprinse de camerele de supraveghere, au observat că furtul s-a petrecut într-un moment când în magazin intraseră patru persoane, care aparent nu se cunoşteau între ele. Un bărbat şi o femeie au ţinut-o pe vânzătoare de vorbă în partea stângă a camerei, în vreme ce al doilea cuplu a luat un suport din carton, plin cu bijuterii din aur, majoritatea cercei, situat pe un raft din partea dreaptă a încăperii.

Casa de amanet se află pe Bulevardul Republicii

Click pe imagini pentru fotogalerie

„Au intrat două femei şi doi bărbaţi de etnie romă, erau două cupluri care se făceau că nu se cunosc. Doi dintre ei mi-au distras atenţia, să le arăt nişte bijuterii, iar ceilalţi doi s-au întins peste tejghea şi au sustras din raft“, ne-a povestit vânzătoarea. Patronul societăţii a anunţat poliţiştii şi le-a pus la dispoziţie înregistrările surprinse de camera de supraveghere. Oamenii legii au demarat o anchetă.

„Nu excludem posibilitatea ca persoanele care ţineau angajata de vorbă să fi fost complice, însă momentan avem doi suspecţi. Este vorba de un bărbat şi o femeie, implicaţi în această faptă, care au profitat de neatenţia angajaţilor şi au sustras bijuterii în valoare de aproximativ 3.000 de lei. Cele două persoane sunt cercetate pentru furt calificat", ne-a comunicat inspectorul Dan Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite