Andreea şi Anan Maria, fetiţele din Poiana Câmpina dispărute joi noaptea, au fost găsite în Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fete din poiana campina disparute

Andreea Dina şi Ana Maria Nedelcu, cele două fetiţe din Poiana Câmpina, în vârstă de 13 respectiv 14 ani, care au fugit joi de acasă, au fost găsite sâmbătă în Constanţa. Cele două nu au păţit nimic, sunt tefere, dar speriate şi urmează să fie audiate pentru ca anchetatorii să afle dacă în această poveste este implicată şi o altă persoană, eventual un adult.

Andreea Dina şi Ana Maria Nedelcu, cele două fetiţe din Poiana Câmpina, în vârstă de 13 respectiv 14 ani, care au fugit joi de acasă, au fost găsite sâmbătă în Constanţa. Au fost văzute plimbându-se pe o stradă din centrul oraşului de către un cetăţean care le-a recunoscut imediat după fotografiile date publictăţii de autorităţi.

Tot el a fost cel care a anunţat  Poliţia. Andreea şi Ana Maria sunt în siguranţă acum, au fost aduse acasă de către un echipaj de poliţie din Poiana Câmpina care s-a deplasat sâmbătă noaptea până la Constanţa special pentru fetiţele fugare.

Surse apropiate anchetei au precizat că Andreea şi Ana Maria au plecat iniţial în Ploieşti şi de aici ar fi luat un taxi până în Bucureşti de unde au luat un tren către Constanţa. Aveau bani la ele, chiar o sumă importantă, peste 13.000 de lei, dar şi bijuteriile familiei, peste zece grame de aur, spun aceleaşi surse. Banii ar fi fost furaţi din casă de una dintre fete, imediat după ce părinţii ei au făcut un împrumut la bancă.

Din fericire cele două nu au păţit nimic, sunt tefere, dar speriate şi urmează să fie audiate pentru ca anchetatorii să afle dacă în această poveste este implicată şi o altă persoană, eventual un adult.

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite