Ambele echipe ploieştene din Liga 1 îşi caută antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrolul Ploieşti-Concordia Chiajna
Petrolul Ploieşti-Concordia Chiajna

După seriile de înfrângeri, şi Petrolul şi Astra sunt în căutarea unor noi antrenori. „Bursa zvonurilor“ a lansat deja mai multe speculaţii după demisia lui Răchită şi înlăturarea mult aniticipată a lui Conceicao

Într-un clasament al etapelor din retur, Petrolul şi Astra stau cel mai prost. „Lupii“ au un singur punct din cinci meciuri, după egalul cu U Cluj, iar jucătorii din cartierul 9 Mai stau ceva mai bine, cu 3 puncte, după o victorie chinuită, cu ultima clasată. În acest context, nu este de mirare că, de câteva zile, conducerile celor două cluburi se cândesc să aducă noi antrenori.

La Astra, lucrurile par mai simple. După prestaţiile teribil de proaste din ultimele jocuri, Conceicao a fost înlăturat de patronul Ioan Niculae, cu eticheta de antrenor care a trimis în teren cea mai slabă echipă de când există Astra în prima ligă. Cele mai mari şanse pentru a-i lua locul le are Florin Marin, potrivit unor apropiaţi ai clubului, care spun că acesta s-ar bucura de susţinerea preşedintelui Petre Buduru. Zvonul mai spune că „Flocea“ îşi va putea păstra şi postul la loturile naţionale, ţinând cont de relaţiile bune dintre Victor Piţurcă şi patronul Astrei.

La Petrolul, situaţia e mai complicată pentru că nimeni nu ştie cine mai are putere de decizie la club. Un amănunt interesant este că reprezentanţii Consiliului de Administraţie încă nu au luat act de demisiile lui Valeriu Răchită şi Alexandru Crângu. În condiţiile în care Răchită rămâne consilier personal al primarului Ploieştiului, sunt şanse foarte mari ca tocmai cuplul Răchită-Crângu să fie cel care negociză cu viitorul succesor al lui Răchită.

Singurul anunţ oficial a fost postat luni pe site-ul clubului şi spune că, în câteva zile, va fi anunţat numele celui care va sta pe bancă la meciul cu FC Braşov, dând de înţeles că acesta nu va mai fi Răchită. Şi aici, zvonurile dau două nume, ambele ale unor antrenori care au mai trecut pe la Petrolul în anii '90 şi 2000. Este vorba despre Ion Marin şi Ioan Andone. „Săpăligă“ a mai stat pe banca tehnică a noului „Ilie Oană“, însă nu la o partidă oficială, ci la meciul demonstrativ care a marcat inaugurarea arenei. Astra demonstrează, însă, că tehnicianul are o relaţie bună cu actuala conducere a clubului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite