A murit rectorul Universității de Petrol-Gaze din Ploiești. Profesorul Florin Dinu avea 61 de ani

0
Publicat:

Profesorul Florinel Dinu, recotorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești a murit, au anunțat, joi 8 septembrie, reprezentanții instituției.

Profesorul Dinu Florinel, rectorul UPG Ploiești, a încetat din viață FOTO Facebook
Profesorul Dinu Florinel, rectorul UPG Ploiești, a încetat din viață FOTO Facebook

„Cu profund regret anunțăm trecerea în neființă a iubitului nostru coleg , Rectorul Universității Petrol Gaze din Ploiești Prof. univ. habil. dr. ing. Dinu Florinel. Acesta accede lin spre ceruri lăsând o amprentă marcantă în viața colegilor, studenților și a universității care timp de aproape patru decenii i-a fost a doua casă. În memoria tuturor, domnul profesor Dinu Florinel va rămâne drept un profesionist remarcabil , un dascal dedicat și un prieten cum rar ne este dat să găsim”, se afirmă în mesajul postat pe pagina de Facebook a instituției.

„În timpul mandatului său de rector a reușit să readucă echilibrul în instituția noastră și să pună bazele unor proiecte ambițioase care au ridicat universitatea pe noi culmi. Acum, profund îndurerați, ne este dat să îi continuam lucrarea și sperăm că de acolo de sus să ne privească cu mândrie. Drum lin spre îngeri, domnule Rector! Comunitatea academică din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești nu vă va uita niciodată”, se mai spune în mesaj.

Profesorul Florinel Dinu a predate la Facultatea de Ingineria Petrolului şi Gazelor, Departamentul Forajul Sondelor, Extracția și Transportul Hidrocarburilor, iar în februarie 2020 a fost numit rectorul universității din Ploiești.

Profesorul Florinel Dinu avea 61 de ani.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite