VIDEO Martirii Revoluţiei au fost comemoraţi cu bannere ”Eroii au murit pentru libertate.Criminalii nu plătesc fapte!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

24 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989! Ca în fiecare an, eroii care atunci au luptat şi şi-au dat viaţa pentru libertatea românilor, au fost comemoraţi. La monumentul Eroilor din Piteşti a avut loc o slujbă religioasă şi au fost depuse coroane de flori, fiind prezenţi peste 300 de reprezentanţi ai instituţiilor publice, ai partidelor politice şi militari

Eroii care şi-au dat viaţa pentru binele argeşenilor, dar şi pentru ţară, nu au fost uitaţi. În numele sacrificiilor făcute la vremea respectivă, sute de oameni i-au comemorat astăzi. A avut loc o ceremonie religioasă, la care au participat sute de repezentanţi ai instituţiilor din Argeş: Prefectură, Primărie, Jandarmerie, Pompieri, Inspectoratul şcolar, dar au fost prezenţi şi reprezentanţi ai partidelor politice din Argeş. De asemenea, la manifestările organizate cu acest prilej au luat parte şi urmaşi ai revoluţionarilor şi chiar piteşteni care au luat parte la Revoluţie. Evenimentul în sine a fost emoţionant mai ales pentru cei care şi-au amintit prin ce clipe grele au trecut în data de 22 decembrie 1989.

 

După depunerea de coroane în memoria celor care şi-au dat viaţa în urmă cu 24 de ani, şi-au făcut apariţia şi câţiva tineri nemulţimiţi. Ei au pus lângă flori în banner pe care scria ”Eroii au murit pentru libertate.Criminalii nu plătesc fapte!”

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite