VIDEO Imagini emoţionante cu salvarea unui pui de căprioară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Operaţiunea de salvare a durat aproape o oră FOTO: ISU Argeş
Operaţiunea de salvare a durat aproape o oră FOTO: ISU Argeş

Mai mulţi pompieri din Piteşti au fost solicitaţi în dimineaţa zilei de 10 aprilie la o operaţiune specială de salvare. Un pui de căprioară intrase în curtea unei case din oraşul Ştefăneşti, numai că atunci când a vrut să iasă a rămas pe jumătate blocat într-un gard.

Proprietarul locuinţei a sunat la 112 şi în mai puţin de 10 minute a sosit un echipaj de la ISU Argeş. În momentul în care au ajuns la locul incidentului, puiul de căprioară nu se mai mişca, fiind epuizat după minute în şir în care încercase să se elibereze din gardul în care se blocase. Puiul de căprioară avea mai multe răni în partea inferioară. A fost chemat un medic veterinar din Ştefăneşti, iar până la sosirea acestuia pompierii au tăiat cu atenţie gardul în care puiul de căprioară era captiv.

pui caprioara salvat 02

După ce puiul de căprioară a fost îngrijit de medicul veterinar şi au fost luate toate măsurile pentru ca rănile să fie închise, acesta a fost eliberat într-o pădure aflată la mai puţin de un kilometru de cartierul de vile unde puiul de căprioară ajunsese. Puiul de căprioară este în afara oricărui pericol.

pui caprioara salvat 01

Salvare pui de căprioară Ştefăneşti

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite