VIDEO FOTO Un motociclist a murit strivit de o maşină în timp ce încerca să o repare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lumea motoarelor e în doliu. Giani Glonţ, unul dintre cei mai cunoscuţi împătimiţi de motoare din România, a murit strivit de o maşină la care lucra. Cricul a cedat şi maşina a căzut pe bărbatul în vârstă de 45 de ani. Tragedia s-a petrecut joi dimineaţă, la subsolul unei clădiri de pe strada Petre Ispitescu din Piteşti.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, era unul dintre cei mai cunoscuţi împătimiţi de motociclete din România. Nu a pierit în urma vreunui accident cu motorul, ci a fost găsit, în această dimineaţă, strivit sub o maşină.  Bărbatul era acţionar la o societate comercială şi avea un spaţiu închiriat la subsolul unei clădiri de pe strada Petre Ispirescu, din Piteşti. Însă, în acte, la această adresă, potrivit inspectorilor ITM, ar fi trebuit să aibă birourile şi nicidecum un service. Cert este că, în această dimineaţă, proprietarul clădirii l-a găsit decedat, sub o maşină, pe care, cel mai probabil, încerca să o repare. La faţa locului au sosit imediat echipaje de la Ambulanţă, Poliţie, dar şi reprezentanţi de la isnpectoratul Teritorial de Muncă Argeş. Pentru victimă, medical nu a mai putut face nimic, trupul ei fiind zdrobit de greutatea autoturismului. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. ”Poliţia Municipiului Piteşti a fost sesizată despre faptul că, în curtea unei locuinţe, un bărbat este decedat. În momentul în care, colegii mei, s-au deplasat la faţa locului, l-au găsit sub o maşină. Se fac verificări, iar trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi care este cauza decesului.”, a spus inspector principal Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş. Oamenii legii nu exclud varianta potrivit căreia bărbatul încerca să repare o maşină, iar cricul s-a rupt şi maşina s-a părbuşit peste trupul său.

image
image

Şi reprezentanţii ITM Argeş au demarat o anchetă pentru a stabili dacă este vorba de accident de muncă sau nu. ”Bărbatul era prins sub un autoturism, probabil, în urma încercării de a-l repara, cricul a cedat. Firma la care decedatul este acţionar, are un spaţiu de aproximativ 20 de metri pătraţi închiriat în subsolul clădirii, în vederea desfăşurării activităţii de birou. Vom cerceta , dacă, acest eveniment poate fi încadrat ca accident de muncă sau nu, în măsura în care, din primele cercetări am constatat că spaţiul respectiv nu făcea obiectul unui punct de lucru.”, a spus Ion Samoilă, şeful Serviciului de Securitate a  Muncii din cadrul ITM Argeş.

Citeşte şi: https://adevarul.ro/stiri-locale/pitesti/mesaje-emotionante-pe-facebook-1528242.html

Material video cu Giani Glont a fost filmat in august 2012

                        

Material video cu Giani Glont, filmat in august 2012

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite