Una dintre cele mai importante companii din industria auto angajează zeci de refugiaţi la o fabrică din România. Ce salarii şi beneficii oferă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leoni are aproximativ 13.000 de salariaţi în fabricile din ţara noastră FOTO: universulargesean.ro
Leoni are aproximativ 13.000 de salariaţi în fabricile din ţara noastră FOTO: universulargesean.ro

Compania germană Leoni, unul dintre cei mai importanţi producători de componente auto, va angaja de luna viitoare zeci de refugiaţi din Ucraina la una dintre fabricile pe care le deţine în România.

Începând cu 11 aprilie 2022, Leoni angajează 30 de refugiaţi din Ucraina la fabrica sa din Piteşti. 

Salariul brut oferit este de 2.550 lei pe lună, la care se adaugă mai multe beneficii atractive pentru refugiaţi precum: tichete de masă de 20 lei pe zi, bonus de performanţă şi calitate de maximum 180 de lei pe lună, primă de vacanţă de 500 lei brut sau bonus de prezenţă de 65 de lei pe lună. În plus, cei de la Leoni vor asigura cazare gratuită pentru refugiaţii din Ucraina şi copiii lor, plus câte două mese pe zi pentru adulţi şi trei mese pe zi pentru copii.

Compania Leoni este prezentă în România din 2000 şi deţine în ţara noastră trei fabrici la Arad, Bistriţa şi Piteşti (din 2005), plus patru fabrici satelit la Beiuş, Luduş, Marghita şi Bumbeşti-Jiu. 

Germanii de la Leoni au la ora actuală aproximativ 13.000 de angajaţi în ţara noastră. La nivel global, compania are peste 100.000 de salariaţi în 30 de ţări. 

Vă mai recomandăm şi:

Muncitorii „rebeli” ai celui mai mare angajator din Transilvania care nu au fost constrânşi să demisioneze s-au trezit cu scrisori de avertisment acasă 

FOTO O nouă fabrică de cablaje auto şi-a deschis porţile în Gorj. Sute de persoane vor mai fi angajate

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite