Un bărbat de 32 de ani a făcut sex cu o fată de 11 ani după ce a cerut-o de nevastă părinţilor, care au acceptat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Un bărbat de 32 de ani, din judeţul Argeş este acuzat de act sexual cu un minor, după ce a abuzat sexual de o fetiţă în vârstă de 11 ani. Individul o ceruse de nevastă părinţilor, iar aceştia îşi dăduseră acordul.

Întâmplarea halucinantă s-a petrecut în comuna argeşeană Sălătrucu. Bărbatul, care este din aceeaşi localitate cu familia copilei, s-a dus vineri seara în peţit, la locuinţa fetei. Părinţii copilei erau beţi când şi-au dat acordul ca bărbatul s-o ia pe fată de soţie. Individul n-a stat pe gânduri, ci a dus fetiţa la el acasă şi a abuzat-o sexual.

Când s-au trezit din beţie şi au văzut că fata nu mai este acasă, părinţii au sunat la 112 ca să reclame că le-a dispărut copilul.

Oamenii legii au găsit-o pe fată în locuinţa bărbatului şi au dus-o la spital. Serviciul de Medicină Legală Argeş a confirmat că fata a avut un raport sexual, fiind sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş. 

Pe numele bărbatului acuzat de act sexual cu un minor a fost emisă o ordonanţă de reţinere, iar sâmbătă individul a fost dus în arestul IPJ Argeş.

Duminică, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, iar în cazul său a fost dispusă cercetarea sub control judiciar. 

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite