Ucis de cel care i-a fost cavaler de onoare la nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a murit azi-noapte după ce a fost bătut în noaptea de Revelion de cel care i-a fost cavaler de onoare la nuntă. Victima şi-a dat ultima suflare pe un pat din cadrul spitalului Floreasca din Bucureşti.

Dumitru Cimpoacă, în vârstă de 29 de ani, din comuna Călineşti s-a luat la bătaie cu cel mai bun prieten în ultima zi a anului. Scandalul a pornit de la un motiv minor, dar care a declanşat o adevărată tragedie. Mama lui Dumitru Cimpoacă i-a spus că este foarte supărată pentru că prietenul său din copilărie, Dumitru Terteci lasă să se scurgă toată mizeria de la grajd în grădina lor. Fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, de o scânteie a avut nevoie ca să meargă la poarta lui Dumitru Terteci şi să-i reproşeze. Spiritele s-au încins între cei doi. Cel din urmă şi-a ieşit din fire şi l-a lovit cu un par pe Dumitru Cimpoacă până l-a doborât la pământ.

Tatăl agresorului o vede o pe mama victimei vinovată moral

În seara zilei de 31 decembrie, Dumitru Cimpoacă a ajuns la urgenţa spitalului judeţean din Piteşti. Pentru că starea lui era delicată, s-a dispus să fie transportat la spitalul Floreasca din Bucureşti. Aseară, inima bărbatul a încetat să mai bată. Tânărul suferise multiple traumatisme la cap. Agresorul a fost reţinut încă din seara respectivă fiind acuzat pentru tentativă de omor. Însă, acum va fi schimbată încadrarea juridică din tentativă în omor. Tatăl agresorului, Ion Terteci crede că vinovată moral de cele petrecute este chiar mama victimei: „ Nu trebuia ea să-i spună că îi curge prin grădină mizeria de la animale în special că îl văzuse că era băut. Dacă maică-sa îşi ţinea gura baiatul meu era acasă, nu în puşcărie, iar Dumitru era pe picioarele lui, nu mort”, a spus cu ochii înlăcrimaţi tatăl agresorului.

CITEŞTE ŞI:

Criminal, prins la şapte luni după comiterea faptei

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite