Toţi candidaţii la şefia Poliţiei Rutiere Argeş au picat examenul. Nimeni nu a reuşit să obţină nota 7

0
0
Foto Facebook Poliţia Română
Foto Facebook Poliţia Română

Toţi candidaţii la şefia Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au picat examenul. Concursul va fi reluat.

Rezultatele celui mai recent concurs pentru şefia Poliţiei Rutiere - Argeş sunt dezamăgitoare. 

   

Toţi cei patru candidaţi intraţi în competiţie pe 12 aprilie au picat examenul, pentru că niciunul dintre ei nu a reuşit să obţină măcar nota 7, aşa cum cerea regulamentul concursului. 

Interviul a fost înregistrat audio - video şi nu a lăsat loc de subiectivism

Concursul/examenul a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş din Piteşti, iar unica probă de selecţie a constat într-un interviu structurat pe subiecte profesionale, realizat în condiţiile O.M.A.I. nr. 140/20216 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliţie ale Ministerului Afacerilor Interne, cu modificările şi completările ulterioare.

Interviul a fost înregistrat audio - video. 

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale s-a făcut cu note de la 1 la 10, urmând să fie declarat „admis” candidatul cu nota cea mai mare, dar nu mai mică de 7.

IPJ Argeş, precizează, pentru "Adevărul" că, în condiţiile date, în care toţi candidaţii au obţinut sub nota 7, concursul va fi reluat. 

Până la această dată nu s-a dat startul însă înscrierilor şi nici data examenului nu a fost stabilită.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Povestea specială a mănăstirii ce găzduieşte moaştele unui sfânt ocrotitor al familiei şi cea mai veche lespede funerară a unui domnitor român

Câteva sfaturi pentru a trece cu bine de provocările meselor de Paşte. Ce ar trebui să facem după ce mâncăm

Mai multe - Piteşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite