Tânăr reținut pentru jefuirea unei săli de jocuri de noroc din Pitești. Furase încasări de 2.000 de lei VIDEO

0
Publicat:

Un tânăr reținut pentru tâlhărie este prezentat Parchetului, vineri, 2 septembrie, la trei săptămâni de la jefuirea unei săli de jocuri de noroc din Pitești. El furase încasări de 2.000 de lei.

Imagine surprinsă de camerele de supraveghere. FOTO IPJ Argeș
Imagine surprinsă de camerele de supraveghere. FOTO IPJ Argeș

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și au reținut joi un bărbat de 21 de ani, din comuna argeșeană Cocu.

A furat o borsetă în care se aflau încasări de 2.000 de lei

Jaful de care este acuzat tânărul a avut loc în urmă cu trei săptămâni. Bărbatul a mers să dea lovitura echipat ca-n filme.

„Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 10 spre 11 august, în jurul orei 3, cel în cauză, purtând o cagulă și folosind un cuțit, ar fi deposedat, prin acte de violență, angajata unei săli de jocuri de noroc din Pitești, de borseta în care se aflau încasările, în valoare de 2.000 de lei. În urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, a fost identificat autorul, care a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere”, precizează, vineri, IPJ Argeș.

Mandatul a fost pus în executare de polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului.

După administrarea probatoriului, în ziua de joi, 1 septembrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite