Situaţie critică pentru judecătoarea din Argeş care a încercat să se sinucidă. De ce au fost nevoiţi medicii să-i extirpe stomacul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătoarea este de cinci zile la Terapie Intensivă FOTO: arhivă Adevărul
Judecătoarea este de cinci zile la Terapie Intensivă FOTO: arhivă Adevărul

Judecătoarea Gabriela Iordache, fosta preşedintă a Judecătoriei Piteşti care a încercat să se sinucidă duminică, 18 martie, este internată în continuare la Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca din Capitală.

Surse medicale au confirmat pentru adevărul.ro că starea judecătoarei este în continuare gravă, dar stabilă. Reamintim că Gabriela Iordache a băut detartrant şi şi-a tăiat venele la ambele mâini în dimineaţa zilei de 18 martie. Din cauza substanţei toxice ingerate, stomacul i s-a cianozat, medicii fiind nevoiţi să i-l extirpe. Aceeaşi substanţă toxică i-a afectat şi rinichii, motiv pentru care doctorii au luat decizia să o treacă pe dializă.

Mai mulţi colegi de la Judecătoria Piteşti ai Gabrielei Iordache ne-au declarat sub protecţia anonimatului că este posibil ca tentativa de suicid să aibă legătură şi cu suprasolicitarea de la locul de muncă. În ultimele săptămâni, Gabriela Iordache a avut extrem de mult de lucru. Joi 15 martie, cu mai puţin de trei zile înainte de tentativa de suicid, judecătoarea Gabriela Iordache a fost preşedinte de şedinţă la un complet şi a dat nu mai puţin de 40 de hotărâri într-o singură zi.

Gabriela Iordache este judecător la Judecătoria Piteşti din 15 iunie 2000, iar între 2010 şi 2014 a fost vicepreşedinte al instanţei. Între 20 martie şi 1 septembrie 2014 a fost preşedintele Judecătoriei Piteşti.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite