Și-a bătut nevasta până a băgat-o în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

O femeie de 44 de ani din comuna Băiculești a ajuns la spitalul din Curtea de Argeș cu răni la nivelul feței, după ce a fost bătută de soțul beat. Victima a rămas internată pentru a primi îngrijiri medicale.

O femeie din satul Anghinești, comuna Băiculești a ajuns la spital, miercuri, după ce a fost bătută de soț.

După ce a realizat că pumnii soțului îi pot fi fatali, victima, de 44 de ani, nu a mai ezitat și, cu ultimele puteri, a sunat la 112.

La faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul Secției de Poliție Albeștii de Argeș  care au  constatat faptul că a avut loc un conflict spontan, după ce soțul femeii se amețise bine de băutură.

În urma altercației, nevasta bătută a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal Curtea de Argeş unde i s-a stabilit diagnosticul: traumatism cranio facial, contuzie buză superioară, plăgi excoriate, afirmativ agresiune.

Femeia a rămas internată pentru a primi îngrijiri medicale. În funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medico-legale acordate şi dacă victima va depune plângere, se va stabili încadrarea juridică a faptei şi se vor lua măsurile legale care se impun.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite