REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013.VIDEO Trei elevi din Argeş au fost eliminaţi din cauza telefoanelor mobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii clasei a XII-a au susţinut luni,1 iulie, proba scrisă la Limba şi Literatura Română, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul.ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva şi dezbate împreună cu profesori şi candidaţi la examenul de maturitate.

Examenul de Bacalaureat 2013 a continuat luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba şi Literatura Română, la care au fost aşteptaţi să participe mii de elevi din Argeş. Subiectele la Bac 2013 sunt publicate pe adevarul.ro, rezolvate şi dezbătute în direct, în  mai multe emisiuni dedicate examenului de Bacalaureat 2013, cu profesori. Emisiunile despre proba scrisă la Limba şi Literatura Română la Bac 2013 sunt transmise luni, 1 iulie,  pe adevarul.ro, începând cu orele 10.00, 12.00 şi 15.00, şi vor putea fi urmarite in direct pe site-ul adevarul.ro. Totodată, emisiunile cu specialiştii în Educaţie vor putea fi urmărite la orice oră de cititorii adevarul.ro, fiind păstrate în arhiva site-ului.

Trei elevi eliminaţi de la proba scrisă de Limba şi Literatura Română

Trei elevi dintre cei 6.238 care au susţinut astăzi proba scrisă la Limba şi Literatura Română au fost surprinşi în momentul în care foloseau telefoanele mobile.

Primul elev surprins este de la Colegiul Tehnic Costin Neniţescu din Piteşti, un altul a fost de la Grupul Şcolar Dacia din Piteşti şi ultimul candidat surprins a fost într-o sală de examen de la Grupul Şcolar Forestier din Curtea de Argeş.

„La Colegiul Tehnic Costin Neniţescu,când am fost acolo,tocmai îl dădea pe unul afară. Elevul a motivat faptul că ar fi scos telefonul mobil din buzunar pentru a vedea cât este ceasul. Acum cel prins a mai ratat şi două sesiuni,următoare de susţinere a examanelui de bacalaureat", a declarat, pentru Adevărul, Florin Gardin Inspectorul General al ISJ Argeş 

florin gardin

Conform metodologiei examenului de Bacalaureat, este strict interzis accesul candidaţilor cu orice tip de lucrări - manuale, dicţionare, notiţe, însemnări, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu telefoane mobile sau cu orice alt mijloc electronic de calcul sau comunicare. Nerespectarea dispoziţiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea candidatului de către preşedintele comisiei de examen, indiferent dacă materialele în cauză au fost folosite sau nu.

Examenul de Bacalaureat 2013 a continuat luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba şi Literatura Română, la care au fost aşteptaţi să aproape 7.000 de elevi din judeţul Argeş. Subiectele la Bac 2013 sunt publicate pe adevarul.ro, rezolvate şi dezbătute în direct, în  mai multe emisiuni dedicate examenului de Bacalaureat 2013, cu profesori. Emisiunile despre proba scrisă la Limba şi Literatura Română la Bac 2013 sunt transmise luni, 1 iulie,  pe adevarul.ro, începând cu orele 10.00, 12.00 şi 15.00, şi vor putea fi urmarite in direct pe site-ul adevarul.ro. Totodată, emisiunile cu specialiştii în Educaţie vor putea fi urmărite la orice oră de cititorii adevarul.ro, fiind păstrate în arhiva site-ului. 

Cum se rezolvă subiectele de la BAC 2013 la Limba Română 

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite