Preot anchetat de ierarhi după ce a fost acuzat de vecini că îi afumă cu tămâie şi le aruncă petarde în curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părintele Vasile Loghin Foto Facebook Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului
Părintele Vasile Loghin Foto Facebook Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului

Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului anunţă că a demarat o cercetare internă în cazul preotului Vasile Loghin, acuzat, prin intermediul unui ziar din Argeş, că îi afumă cu tămâie şi le aruncă petarde în curte.

Neînţelegere între vecini. Aşa cataloghează Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului, într-un comunicat de presă, scandalul care-l are ca protagonist pe părintele Vasile Loghin, preot la Biserica “Maica Precista” din Piteşti, scandal care face obiectul unor dezvăluiri ale ziarului Jurnalul de Argeş, făcute săptămâna aceasta. 

„Urmare apariţiei în ziarul Jurnal de Argeş, nr. 1447 din ziua de 27 aprilie 2022, a articolului intitulat: Preot reclamat de vecini că îi bombardează cu petarde şi afumă cu tămâie, cu referire la unele acuzaţii aduse preotului Loghin Vasile, coslujitor la Parohia Maica Precista din Municipiul Piteşti, Judeţul Argeş, Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului face precizarea că în această privinţă este vorba de o neînţelegere între vecini", precizează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului.

„Misiunea slujitorului Domnului este o permanentă lucrare în societate şi în familie"

Prin intermediul publicaţiei amintite, părintele este acuzat de vecinii care l-au filmat, nu doar că îi blesteamă, ci şi că se uşurează pe gardul lor, acuzaţii negate însă de preot. 

„Cu toate acestea, deşi nu sunt reclamate aspecte din activitatea desfăşurată de preotul menţionat anterior în cadrul parohiei unde slujeşte, întrucât misiunea slujitorului Domnului este o permanentă lucrare în societate şi în familie, Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului efectuează o cercetare internă în cazul preotului Loghin Vasile, iar dacă cele sesizate se confirmă, vor fi dispuse măsurile care se impun, în conformitate cu prevederile regulamentare bisericeşti", mai precizează, în acelaşi comunicat, Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Pompierii au salvat o oaie captivă într-un canion format în albia râului Argeş. „O intervenţie aproape imposibilă“

De ce sărbătoarea „Izvorul Tămăduirii” a fost pusă în Săptămână Luminată. Explicaţiile ÎPS Calinic

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite