Piteşti: Sătul de singurătate, s-a spânzurat de tocul uşii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În apartamentul în care a fost găsit mort, bărbatul locuia singur
În apartamentul în care a fost găsit mort, bărbatul locuia singur

Un bărbat de 50 de ani s-a sinucis pentru că nu a mai suportat singurătatea. În biletul lăsat familiei, el îşi cere scuze pentru suferinţa provocată.

La cei 50 de ani ai săi, s-a săturat de viaţa în singurătate pe care o ducea şi a decis să se omoare. Florin Tufeanu din cartierul piteştean Eremia Grigorescu a fost găsit spânzurat, ieri dimineaţă, în apartamentul său.

Bărbatul nu a mai suportat să trăiască fără soţia plecată la muncă în Italia şi fără fiica sa, care se mutase de curând într-un alt apartament. Neavând cu cine să socializeze acasă, omul găsise, în ultimul timp, un partener în pahar, pentru că apropiaţii susţin că bărbatul căzuse în patima alcoolului.

A lăsat bilet de adio

Poliţiştii au fost alertaţi de un prieten al lui Florin, care îl sunase de mai multe ori să-l întrebe ce mai face, însă bărbatul nu-i răspunsese. Oamenii legii l-au găsit pe acesta spânzurat de tocul unei uşi, cu un cablu. Florin Tufeanu a lăsat şi un bilet de adio, prin care îşi explică alegerea, spunând că singurătatea l-a împins la acest gest extrem. Autopsia va stabili cauza exactă a morţii bărbatului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite