Piteşti: Jaf la bancomat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

400 de milioane de lei vechi au fost furate azi-noapte dintr-un bancomat UniCredit Ţiriac Bank aflat în sediul societăţii comerciale Auto General Motor S.A., din comuna Mărăcineni. Patru indivizi, mascaţi cu cagule negre pe faţă, au pătruns în cabina paznicului, aflată chiar lângă bancomat ATM şi l-au bătut, după care l-au legat.

 În doar 30 de minute, hoţii au tăiat bancomatul cu un flex şi s-au făcut nevăzuţi cu banii.
“M-au lovit cu o rangă, cu pumnii în faţă şi în cap şi stomac cu ceva dur. de am căzut jos. M-au legat de mâini cu sârmă groasă de oţel şi de picioare cu un cablu. Mă ameninţau că mă omoară dacă fac gălăgie. Unul dintre ei a stat în permanenţă cu mine. După ce au plecat, am reuşit să mă eliberez la mâini şi am fugit la un muncitor de la halele din spate, care a sunat poliţia.”, mărturiseşte speriat Nicolae Badiu, de 55 de ani, din Mihăieşti, paznicul societăţii unde era amplasat ATM-ul.


“Victima prezintă multiple leziuni traumatice prin lovire cu corp dur şi la nivelul mâinilor sunt leziuni traumatice, evidente, care sugerează imobilizarea prin legare de ambele mâini.”, a confirmat Dan Manu, medic legist.


Paznicul nu a apucat să se apere
Bărbatul lucrează de trei ani la firma de pază Emyon Security şi spune că a trecut prin clipe de coşmar şi nu credea că o să mai scape cu viaţă. A avut asupra lui doar un baston şi un spray paralizant cu care să se apere, dar nu a apucat să le folosească. Atacatorii i-au spart şi telefonul mobil ca să nu poată suna după ajutor.


Poliţiştii încearcă acum să dea de urma celor patru indivizi. Ei vor vizualiza înregistrările de pe camerele de supraveghere din staţiile peco,  din apropiere pentru a descoperi maşina cu care au plecat hoţii.


“S-a întocmit un cerc de suspecţi, se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul şi depistarea persoanelor care se fac vinovate de comiterea faptei.”, a declarat agent Laura Folea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş.



Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite