Motivul banal pentru care un minor a lovit cu sălbăticie un alt băiat şi l-a lăsat inconştient în parc EXCLUSIV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poreclit ”Raffa”, agresorul are 14 ani şi a fost trimis în judecată FOTO: Instagram
Poreclit ”Raffa”, agresorul are 14 ani şi a fost trimis în judecată FOTO: Instagram

La începutul lunii februarie, a făcut ocolul ţării cazul unui minor din Piteşti care l-a lovit cu pumnul în faţă pe alt băiat şi l-a lăsat să zacă inconştient într-un parc aflat aproape de centrul Piteştiului, filmarea incidentului ajungând ulterior pe reţelele de socializare.

Agresorul, cunoscut sub porecla ”Raffa”, are 14 ani şi este cunoscut ca având un temperament foarte violent. Având în vedere gravitatea faptei, acesta a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, fiind ulterior cercetat sub control judiciar timp de 90 de zile.

”Adevărul” a intrat, în exclusivitate, în posesia rechizitoriului întocmit de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care l-au trimis în judecată pe minorul violent pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Procesul va începe în această toamnă la Judecătoria Piteşti.

Conform anchetatorilor, pe 3 februarie a.c., un grup de opt tineri (şapte băieţi şi o fată) au mers în Parcul Tineretului din cartierul Craiovei din Piteşti. La un moment dat, victima l-a rugat pe unul dintre prieteni să îi ceară fetei care era cu ei contul de Facebook, lucru pe care aceasta l-a şi făcut. După ce au ajuns în parc, cei opt s-au aşezat la foişorul din apropierea unui teren de fotbal. La un moment dat, persoana vătămată şi martorul M.B.C. s-au dus la o toaletă publică din parc, acesta din urmă spunându-i victimei că ”Raffa” este invidios pentru că i-a cerut contul de Facebook fetei aflate cu ei.

Agresorul a cerut la cinci persoane să filmeze bătaia 

Potrivit procurorilor, în perioada cât victima s-a aflat la toaletă, agresorul le-a cerut celoralte cinci persoane rămase să filmeze cu telefoanele mobile, întrucât intenţionează să îl bată pe băiatul care i-a cerut contul de Facebook tinerei aflate cu ei. O singură persoană a filmat în cele din urmă bătaia.

După ce a revenit de la toaletă, victima i-a spus agresorului că trebuie să ajungă acasă să înveţe, însă agresorul, care purta o cagulă, l-a lovit cu violenţă cu pumnul în faţă. Tânărul a căzut secerat la pământ, după care agresorul i-a spus celui care filmase scena: ”Hai să mergem”.

”Urmare a loviturii primite, victima a căzut pe spate, pe asfaltul de pe alee şi a rămas în stare de inconştienţă. Persoana vătămată prezenta o rană la nivelul obrazului stâng şi avea urme de sânge la nivelul gurii. În continuare, martorii sus-menţionaţi au ajutat victima să îşi revină şi au aşezat-o pe o bancă din apropiere, iar ulterior au condus-o la domiciliu întrucât nu se putea deplasa singură. Toţi martorii au declarat că actul de agresiune fizică comis de către numitul S.I.D. asupra victimei le-a creat o stare de temere, fiindu-le frică că li se putea întâmpla şi lor ceva rău”, precizează procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti în rechizitoriu.

Ca urmare a agresiunii, victima şi-a scos certificat medico-legal ce a atestat că are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale şi s-a constituit parte civilă în proces, cu o sumă pe care o va preciza ulterior.

Agresorul ”Raffa” a recunoscut la audieri fapta comisă cu violenţă. Conform Codului Penal, deoarece agresorul este minor, riscă să fie internat până la cinci ani într-un centru de detenţie. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

EXCLUSIV. Ce spun experţii despre minorul care a lovit cu sălbăticie un alt tânăr: „Este violent prin natura lui“

VIDEO Băiat lovit cu sălbăticie şi lăsat inconştient într-un parc din Piteşti. Un prieten al agresorului a filmat totul

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite