Imagini savuroase cu un pui de urs care a găsit o cameră de monitorizare a faunei din Piatra Craiului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ursulet Romsilva

O înregistrare video cu un ursuleţ surprins de camerele de supraveghere a faunei montate de Regia Autonomă a Pădurilor Romsilva în Parcul Naţional Piatra Craiului a strâns mii de vizualizări şi sute de aprecieri pe Facebook.

Imaginile au fost surprinse în zona argeşeană a Parcului Naţional Piatra Craiului şi au ajuns miercuri pe reţeaua de socializare.

“Faceţi cunoştinţă cu cel mai curios şi năzdrăvan puiuţ de urs!” - aşa îl prezintă pe Facebook Regia Autonomă a Pădurilor Romsilva pe protagonistul filmării. 

   

Imaginile cu animalul care a descoperit recuzita administratorilor parcului sunt adorabile. 

   

„Una din camerele de monitorizare a faunei din zona argeşeană a Parcul Naţional Piatra Craiului a devenit punctul de interes pentru un ursuleţ hotărât să facă nişte schimbări de decor. În imaginile postate aseară pe FB de Romsilva se vede şi ursoaica-mamă care îl însoţeşte la “filmări” pe ursuleţ. Vă invităm să vizionaţi videoclipul până la final şi vă garantăm amuzament”, scrie Romsilva în postarea care are deja mii de vizualizări şi sute de distribuiri.

   

Un pui de urs năzdrăvan a găsit una din camerele de monitorizare a faunei  din Parcul Naţional Piatra Craiului
Un pui de urs năzdrăvan a găsit una din camerele de monitorizare a faunei  din Parcul Naţional Piatra Craiului

 

A încercat un selfie

Imaginile pot fi urmărite şi pe pagina Centrului de Informare şi Promovare Turistică Dâmbovicioara.

  

„Una din camerele noastre de monitorizare a devenit jucăria preferată a acestui ursuleţ, iar mama lui nu i-a spus că nu e frumos ce face. A încercat din nou un Dutch tilt urmat de un selfie. Va urma!", scrie Mircea Verghelet - reprezentant Romsilva în postarea distribuită aici

Puiul de urs a descoperit camera Romsilva

   

Parcul Naţional Piatra Craiului găzduieşte o populaţie bogată de carnivore mari: urs - Ursus arctos, lup - Canis lupus, râs - Lynx lynx. Studiile realizate au arătat existenţa a trei culoare de circulaţie ale acestor specii între masivele Piatră Craiului şi Bucegi, culoare cu un regim special de protecţie. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Toate modelele Dacia vor avea din 2022 şi versiuni hibrid

EXCLUSIV Ce despăgubiri plăteşte statul pentru exproprierile de pe tronsonul 5 al Autostrăzii Sibiu-Piteşti VIDEO

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite