Fratele huliganilor care au omorât în bătaie un om pe şosea, la fel de violent: şi-a bătut crunt prietena şi i-a spart nasul unui bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Tudorici a fost reţinut de mai multe ori
David Tudorici a fost reţinut de mai multe ori

Doi fraţi din comuna argeşeană Merişani au fost arestaţi la sfârşitul lunii iunie după ce au omorât în bătaie un om în trafic. David Tudorici, fratele celor doi arestaţi, este la fel de violent: şi-a bătut măr prietena, i-a spart nasul unui bărbat şi este judecat pentru tentativă de omor.

Pe 19 noiembrie, la Judecătoria Piteşti va începe un proces în care o întreagă familie a fost pusă sub acuzare în dosarul omului de afaceri omorât în bătaie în trafic, în comuna Merişani, la sfârşitul lunii iunie. Mihai şi Leonard Tudorici, fraţii care l-au ucis în bătaie pe omul de afaceri Cătălin Plăiaşu, din Curtea de Argeş, sunt deja în arest de peste patru luni. Pe 27 august, părinţii celor doi fraţi şi fratele acestora i-au ameninţat şi înjurat pe Maria Maria şi Maria Nicolae, părinţii martorului din dosarul omului de afaceri omorât în bătaie în trafic. Drept urmare, şi cei trei au fost trimişi în judecată.

Mihai şi Leonard Tudorici, fraţii care l-au ucis în bătaie pe Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri de 48 de ani din Curtea de Argeş decedat la spital pe 1 iulie, după ce a stat o săptămână în comă, sunt în arest de peste patru luni. Cei doi au şocat România pe 24 iunie, după ce l-au lovit violent, cu pumnii şi cu picioarele pe un bărbat care încerca doar să aplaneze un conflict în trafic.

Pe 27 august, Mihai Tudorici (45 de ani), tatăl celor doi bătăuşi, împreună cu mama acestora, Florica Tudorici (44 de ani), şi cu David, al treilea frate (27 de ani), au ameninţat, au insultat, în mod repetat, la un depozit de materiale de construcţii din Merişani, pe părinţii unui tânăr audiat în calitate de martor ocular în dosarul care îi privea pe cei doi agresori arestaţi. Practic, după cum spun procurorii, tatăl, mama şi fratele celor doi agresori, au mers la un depozit din comuna Merişani, unde erau părinţii şoferului care a depus mărturie în dosarul de loviri cauzatoare de moarte. Cei trei i-au ameninţat cu moartea şi le-au zis să îşi avertizeze fiul să îşi retragă declaraţia dată împotriva agresorilor. Totul s-a petrecut ziua, în depozit, fără să le pese de reacţia mai multor persoane care au văzut toată scena.

Conform anchetatorilor, David Tudorici, fratele celor doi bătăuşi deja arestaţi, le-a spus părinţilor martorului: “Ştim ce maşină conduce şi veţi vedea ce se va întâmpla cu fiul vostru”. Ameninţările şi atitudinea agresivă a familiei Tudorici au fost surprinse şi de camerele de supraveghere de la depozit.

David Tudorici are un trecut infracţional bogat şi plin de violenţă. Pe 5 august 2016, acesta şi-a bătut crunt prietena. Fosta prietenă a acestuia le-a precizat procurorilor: “am fost lovită de prietenul meu David Tudorici de două ori cu pumnul în faţă, în zona ochiului stâng şi a nasului, precum şi cu mai mulţi pumni în partea stângă a trunchiului, motivul fiind acela că am scos de la amanet cu bani personali un telefon mobil ce îi aparţinea, fără a-l anunţa despre acest lucru pe David Tudorici”. Procurorii au stabilit că în aceeaşi zi tânăra a fost transportată până în apropierea domiciliului său de către părinţii lui David Tudorici, aceştia cerându-i să le spună părinţilor ei că a fost agresată de mama prietenului său, şi nu de către David Tudorici, “pentru a nu-i crea probleme acestuia, care era la acel moment cercetat în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de tentativă de omor”.

Bărbat bătut cu pumnii şi picioarele fără motiv de cei trei fraţi

Pe 24 februarie a.c., David Tudorici şi fraţii săi Mihai şi Leonard au bătut crunt şi fără motiv pe un tânăr din comuna Merişani, în timp ce acesta încerca să descarce un autoturism de pe o plaftormă. Conform procurorilor, dintr-un BMW X5 au coborât cei trei fraţi, iar primul care l-a lovit pe tânăr cu pumnul în faţă a fost David Tudorici. Ulterior, după ce victima a căzut, cei trei fraţi au lovit-o de zeci de ori cu pumnii şi picioarele. Tânărul bătut s-a ales cu nasul spart şi a avut nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale. Dosarul a fost conexat la cel în care David Tudorici este acuzat de şantaj şi ameninţări.

David Tudorici şi fraţii săi mai sunt judecaţi pentru tentativă de omor într-un alt dosar, aflat pe rol la Tribunalul Argeş, următorul termen fiind pe 13 noiembrie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite